Connect with us

Podcast

Podcastul “Părinți pregătiți”, cel mai nou proiect Digi FM

„Părinți pregătiți” își propune să ofere publicului informații relevante și de actualitate,

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
Reclame

Digi FM anunță cu bucurie lansarea unei noi secțiuni special dedicate podcasturilor, oferind ascultătorilor săi posibilitatea de a  descoperi conținut autentic și interesant, disponibil oricând, atât pe digifm.ro, cât și pe toate platformele postului.

Începând de miercuri, 12 aprilie, debutează în forță primul podcast oficial, intitulat „Părinți pregătiți”, emisiune săptămânală a cărei gazdă va fi Beatrice Ghiciov, vocea feminină a matinalului Digi FM, 2  Matinali și jumătate  și, în curând, viitoare mamă.

              Acest proiect inedit este o invitație la explorarea universului fascinant al parenting-ului, aducând printr-o perspectivă unică și personală de abordare, informații proaspete și utile despre sarcină, copii, educație sau recomandări de activități distractive alături de familie.

              „Părinți pregătiți” își propune să ofere publicului informații relevante și de actualitate, atât prin experiențe împărtășite și povești de viață inspiraționale, cât și prin intermediul interviurilor exclusive realizate alături de specialiști medicali și experți din domeniul creșterii și educării copilului.

Am gândit acest proiect cu scopul de a-i ajuta pe viitorii și actualii părinți. Eu însămi sunt o viitoare mamă și mă confrunt cu o sumedenie de întrebări, griji și nelămuriri. Consider că e cel mai bine să avem informațiile esențiale, de bază, toate strânse în același loc și împărțite pe capitole, pentru ca toată lumea să aibă acces gratuit la ele. Această nouă viață pentru care ne pregătim timp de nouă luni este o provocare și cea mai mare responsabilitate pe care o vom primi vreodată este aceea a creșterii unui copil. De aceea, mi se pare esențial să fim informați ca să putem face tot ce ne stă în putință pentru a deveni <<Părinți Pregătiți>>”, declară Beatrice Ghicicov.

Primul episod al podcastului „Parinți pregătiți” va fi disponibil, începând de joi, 13 aprilie, pe digifm.ro și pe toate platformele Digi FM.

Ca să știi.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending