Connect with us

Emisiuni

Luis Lazarus revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune!

Published

on

Reclame

Jurnalistul Luis Lazarus revine pe micile ecrane în calitate de moderator, având propria emisiune, la postul de televiziune B1 TV. Prima emisiune va fi difuzată sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 23:00.

După ce a absentat o perioadă de câțiva ani din calitatea de moderator, Luis Lazarus făcându-și apariția în diverse emisiuni doar ca invitat, iată că „Justițiarul” revine în forță, spre „nemulțumirea” unora, după cum dă chiar el de înțeles, într-o postare făcută în urmă cu câteva minute pe profilul său de facebook.

 

Luis a postat un mesaj pe rețeaua de socializare în care își anunță prietenii virtuali despre acest eveniment important din cariera sa. Comentariile nu au întârziat să apară, mulți prieteni și susținători ai acestuia urându-i deja multă baftă cu noul său proiect.

Din câte se pare, formatul acestei emisiuni va fi unul de investigație și anchete jurnalistice, acesta fiind, de altfel, și tipul jurnalistic care l-a consacrat pe Luis Lazarus, încă din vremea când acesta frecventa celebra televiziune OTV a lui Dan Diaconescu.

 

„IMPORTANT! Dragi prieteni, am pentru voi VESTEA pe care o așteptați: SÂMBĂTĂ, ora 23.00, ÎNCEP pe B1, O NOUĂ EMISIUNE! Unii se vor bucura și alții, sărăcutii de ei, se vor întrista! Așa că acum e momentul adevărului: Like and Share, please! Deci revin pe sticlă și ca moderator, nu așa cum v-ați obișnuit și nu erați deloc mulțumiți, în ultimii ani, ca simplu invitat! ULTRASOCANT! Voi încerca să ridic vălul de pe CELE MAI MARI SECRETE ale ultimilor 27 de ani! Uitați-vă, căci unele lucruri nu le-ați văzut și nu le-ați știut! Începem cu o discuție despre cinci cazuri, cinci artiști extraordinari, cinci oameni speciali și talentați, care au murit în condiții suspecte și care au zguduit România, de-a lungul anilor: Mădălina Manole, Sergiu Nicolaescu, Laura Stoica, Ioan Luchian Mihalea și Mihaela Runceanu! Să fiți iubiți!”, a postat recent Luis Lazarus pe rețeaua de socializare.

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Emisiuni22 de ore ago

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Monden22 de ore ago

Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”

Reality Show2 zile ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

AUDIENȚE TV2 zile ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

Podcast2 zile ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

Reality Show3 zile ago

Ultimii șapte concurenți încep o nouă săptămână, la Survivor All Stars: ”cât mai rămâne din competiție, trebuie să-mi arăt puterea”

Filme3 zile ago

31 de zile de vară: DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună

ENTERTAINMENT4 zile ago

Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars

Eurovision5 zile ago

VIDEO Vezi aici finală EUROVISION SONG CONTEST, Malmo 2024

Eurovision5 zile ago

VIDEO Eurovision 2024 a fost câştigat de Elveţia / Supervizorul competiţiei a fost huiduit iar juriul din Israel contestat

Emisiuni5 zile ago

Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending