Connect with us

A-Z NEWS

Reacţia lui Dragoş Pătraru după ce a fost dat afară de la TVR 1

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA
Reclame

Dragoş Pătraru a declarat pentru „Adevărul“ că decizia conducerii TVR de a scoate din grilă emisiunea „Starea Naţiei“ nu face decât să confirme toate dezvăluirile pe care le-a făcut în ultimele luni cu privire la neregulile din interiorul instituţiei. Realizatorul a precizat şi că telespectatorii nu trebuie să-şi facă griji, pentru că emisiunea va reveni pe micile ecrane în august.

Conducerea Televiziunii Române a decis încheierea contractului cu echipa „Starea Naţiei“, invocând afirmaţiile făcute de realizatorul Dragoş Pătraru în spaţiul public, precum şi cele din cadrul emisiunii, potrivit unei notificări transmise jurnalistului şi făcută publică de Gigel Ştirbu, deputat PNL şi preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor. Contactat de „Adevărul“, Dragoş Pătraru a declarat că nu este surprins de această decizie şi că ea „demonstrează absolut tot ce am zis eu până acum, în sensul că acest contract trebuia încheiat în urmă cu şapte luni, când partidul a dat dispoziţie să fim scoşi de pe post.“ Realizatorul „Starea Naţiei“ susţine că la acel moment rezilierea contractului nu a fost posibilă din punct de vedere juridic pentru că ar fi însemnat ca Televiziunea Română să plătească din bani publici „nişte despăgubiri destul de mari“.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending