Connect with us

Emisiuni

Vacanţe care încep prin cozi kilometrice la graniţe. Despre sejururile românilor în plină pandemie, duminică la „Asta-i România!”

Published

on

Reclame

            Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea Asta-i România!” ne prezintă o situaţie neobişnuită. În plină pandemie, foarte mulţi români formează cozi kilometrice la graniţe, dar şi în aeroport, pentru a pleca în vacanţe.

 

Grecia ocupă locul fruntaş ca destinaţie de vacanţă pentru români. Singurul punct de intrare în Grecia, Vama Kulata, arată ca o imensă parcare întinsă pe kilometri întregi, unde aşteaptă mii de români ca să plece în vacanţă. Câţiva kilometri parcurşi în câteva ore, sub un soare dogoritor şi teama că lucrurile se pot schimba de la o oră la alta, nu par să îi sperie pe conaţionalii noştri. Unii se consolează cu gândul că sunt obişnuiţi să stea în trafic, la cozile formate pe DN1, iar alţii, ca să se mai dezmorţească, încing hore în mijlocul drumului.

Echipa „Asta-i România !” păşeşte pe tărâm grecesc şi ne prezintă cum arată destinaţiile de top ale Greciei. Thasos este una dintre insulele preferate ale românilor, unde până anul trecut, turiştii se simţeau ca la ei acasă. Acum staţiunea nu mai freamătă de lume, plajele sunt aproape pustii, la fel şi tavernele sau străduţele pitoreşti. Puţinele restaurante deschise sunt relativ goale. Peisajul este diferit faţă de alte sezoane, iar  aglomeraţia de altădată nu mai există.

Ce restricţii impune guvernul elen pentru turiştii care le calcă „pragul”, în plină pandemie, ce spun reprezentanţii turismului în ceea ce priveşte deplasarea peste hotare pentru vacanţe, aflăm duminică, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending