Connect with us

Spectacole

ATB, Paul Van Dyk, Burak Yeter, Inna, Antonia, Carla’s Dreams și mulți alții concertează la CASTANE 2019

Published

on

Trei dintre mai renumiți dj-i la nivel mondial îi va încânta pe băimăreni în cadrul evenimentului „CASTANE 2019”, DJ-ii de origine ATB de origine germană și Paul Van Dyk și DJ de origine turcă Burak Yeter, concertează pentru prima dată în Baia Mare.

Pe durata a 3 zile, băimărenii vor avea parte de spectacole de operă, expoziții, târguri de produse tradiționale, concerte, vedete autohtone cât și internaționale, spectacole de artificii și multe alte surprize.

Ediția cu numărul XXIV a sărbătorii municipiului Baia Mare, „Sărbătoarea Castanelor”, devenită deja o tradiție, are loc în acest an sub egida „CASTANE 2019”, aceasta va avea loc în perioada 21 – 27 septembrie.

Vineri, 27 septembrie începând cu ora 20:00 va urca pe scena de pe Bulevardul Unirii cunoscutul DJ-ul ATB. Acesta va mixa în închiderea show-ului de vineri, unde vor mai urca pe scenă Mark Stam, Holograf, Loredana, Feli și Smiley.

Sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 20:00 va concerta Ioana Ignat, BUG Mafia, Irina Rimes, Vunk și în inchidere va mixa DJ-ul Paul Van Dyk.

Duminică, 29 septembrie,  începând cu ora 20:00 pe scena vor cânta Antonia, Inna, Carla’s Dreams, Delia, Burak Yeter și va avea un foc de artificii.

Foto Credit: Dan Ivascu

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending