sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăEVENTSSpectacoleATB, Paul Van Dyk, Burak Yeter, Inna, Antonia, Carla’s Dreams și mulți...

  ATB, Paul Van Dyk, Burak Yeter, Inna, Antonia, Carla’s Dreams și mulți alții concertează la CASTANE 2019

  Trei dintre mai renumiți dj-i la nivel mondial îi va încânta pe băimăreni în cadrul evenimentului „CASTANE 2019”, DJ-ii de origine ATB de origine germană și Paul Van Dyk și DJ de origine turcă Burak Yeter, concertează pentru prima dată în Baia Mare.

  Pe durata a 3 zile, băimărenii vor avea parte de spectacole de operă, expoziții, târguri de produse tradiționale, concerte, vedete autohtone cât și internaționale, spectacole de artificii și multe alte surprize.

  Ediția cu numărul XXIV a sărbătorii municipiului Baia Mare, „Sărbătoarea Castanelor”, devenită deja o tradiție, are loc în acest an sub egida „CASTANE 2019”, aceasta va avea loc în perioada 21 – 27 septembrie.

  Vineri, 27 septembrie începând cu ora 20:00 va urca pe scena de pe Bulevardul Unirii cunoscutul DJ-ul ATB. Acesta va mixa în închiderea show-ului de vineri, unde vor mai urca pe scenă Mark Stam, Holograf, Loredana, Feli și Smiley.

  Sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 20:00 va concerta Ioana Ignat, BUG Mafia, Irina Rimes, Vunk și în inchidere va mixa DJ-ul Paul Van Dyk.

  Duminică, 29 septembrie,  începând cu ora 20:00 pe scena vor cânta Antonia, Inna, Carla’s Dreams, Delia, Burak Yeter și va avea un foc de artificii.

  Foto Credit: Dan Ivascu

  Dan Ivașcu

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Dan Ivașcu
  Dan Ivașcuhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente