Connect with us

A-Z NEWS

Chris Brown cere ridicarea ordinului de restricţie impus de Rihanna

Published

on

Reclame

Cântăreţul a cerut eliminarea ordinului care nu-i permite apropierea mai mult de 100 de metri de Rihanna, pentru a putea participa la decernări de premii şi alte evenimente din industria muzicală.


Chris Brown, în vârstă de 21 de ani, a fost condamnat la cinci ani de libertate sub supraveghere şi şase luni de muncă în folosul comunităţii pentru agresarea fizică din 2009 a fostei sale iubite, Rihanna, originară din Barbados. Imaginile cu faţa ei bătută au scăpat pe internet şi au provocat indignarea.

Avocatul lui, Mark Geragos, a cerut, ieri, într-o audiere, Curţii Superioare din Los Angeles ridicarea ordinului de restricţie, ca urmare a finalizării cu succes a 52 de săptămâni de tratament împotriva violenţei domestice.

Judecătoarea Patricia Schnegg nu a aprobat imediat cererea, dar a lăudat modul cum Chris şi-a executat sentinţa.

„Dintre mii de condamnaţi condiţionat, nimeni nu a făcut o treabă mai bună sau mai consecventă decât tine şi chiar vreau să te felicit pentru asumarea responsabilităţii şi munca făcută cu sârguinţă pentru a finaliza toate lucrurile pe care instanţa le-a cerut de la tine.”, a spus ea.

Chris a finalizat deja  aproape 600 de ore de muncă în folosul comunităţii, dar rămâne sub supraveghere.

Sursă: Ok!

Foto Credit: E!online

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending