Connect with us

Program Special

Deschide-ți sufletul și primește bucuria! De Paște, oamenii sunt lumina la PRO TV!

De Paște, bucuria aduce bucurie, iar oamenii sunt lumina… la PRO TV.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Sărbătorile Pascale sunt momentul în care realizăm că oricât ar fi de greu, lumea se schimbă doar cu noi, iar atât timp cât vom privi înainte, vom trece peste orice. De Paște, bucuria aduce bucurie, iar oamenii sunt lumina… la PRO TV.

În zilele de sărbătoare, PRO TV le-a pregătit românilor o serie de ediții speciale ale show-urilor preferate în care vom descoperi oamenii care aduc lumină și speranță în jurul lor.

Vineri, 14 aprilie, telespectatorii vor afla într-o ediție Vorbește Lumea, de la ora 10:30, ce amintiri legate de Paște are Maria Dragomiroiu, dar și cum vor petrece vedetele din România această sărbătoare. De la ora 15:00, La Măruță, auzim povestea Alexiei Tudose, adolescenta de 15 ani care și-a pierdut ambele brațe într-un accident rutier. Unul dintre cei 10 medici care au reușit să o salveze va veni alături de tânără, în platou. De la ora 18:00, Cabral a pregătit o ediție specială Ce spun românii în care se vor duela miorițe și ciobani. Seara continuă, de la ora 20:30, la Românii au Talent, cu momente incredibile aduse pe scenă de alți români talentați, într-o nouă ediție a sezonului #13magic în care bucuria aduce bucurie.

Ziua de Ajun vine cu o serie de filme speciale printre care Isus din Nazareth și Exodus: zei și regi, De la ora 23:45, PRO TV va transmite, în direct de la Mănăstirea Antim, Slujba de Înviere.

Duminică, în ziua de Paște, la România, te iubesc!, Alex Dima va încerca să afle răspunsul la una dintre cele mai grele întrebări: „Pentru creștini, Învierea este cea mai mare sărbătoare. Este garanția că dincolo de această viață există o alta, veșnică, că tot ce se întâmplă cu noi, aici, nu e în zadar, că moartea e doar o trecere. De ce să crezi? E întrebarea la care călugării din mănăstirea Sihăstria Putnei dau răspuns în Duminica Învierii, într-o ediție de suflet România, te iubesc!”. Seara se va încheia cu un nou episod din serialul Clanul, de la ora 20:00, iar de la ora 22:30, telespectatorii vor putea vedea filmul Red Dawn: Ultima invazie.

A doua zi de Paște vine cu surprize specifice perioadei pentru concurenții celui mai puternic reality show din lume. Luni, 17 aprilie, de la ora 20:30, toți cei care au reușit să ajungă până în acest punct al competiției Survivor România se vor lupta cu dorul de cei dragi într-o probă neașteptată!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending