PROIECT ADOPTAT TACIT: Televiziunea si radioul public, unda verde sa cheltuiasca mai multi bani! Vezi pentru ce! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

PROIECT ADOPTAT TACIT: Televiziunea si radioul public, unda verde sa cheltuiasca mai multi bani! Vezi pentru ce!

Published

on

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, tacit, o propunere legislativă potrivit căreia 15% din veniturile realizate din publicitate de către SRR şi SRTV vor fi folosite pentru realizarea de producţii audiovizuale proprii, scrie Mediafax .

tvr 1

Proiectul de completare a Legii 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune a fost iniţiat în 7 mai 2013 de un număr 22 de parlamentari din toate partidele, printre care Mădălin Voicu, Kelemen Hunor, Theodor Paleologu, Liliana Mincă, Mihai Sturzu, Ioan Vulpescu.

Termenul de dezbatere şi vot final de 20 iunie fiind depăşit, iniţiativa legislativă este considerată adoptată tacit de către Camera Deputaţilor.

Proiectul urmează să intre în dezbaterea Senatului, care este Camera decizională.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending