Connect with us

Premieră TV

Mihai Bendeac, într-o ediţie specială, ÎN PUII MEI, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Una din surprizele pe care Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor pentru 30 noiembrie este revenirea mult așteptată a lui Mihai Bendeac.

Luni, de la ora 20:30, postul din Băneasa va difuza prima ediție “In puii mei”, dintr-o mini-serie de patru episoade ce vor fi transmise in acest an. Personaje noi, invitați surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de bază ale celui mai așteptat show de comedie. 

“Vă mărturisesc faptul că, deși este onorant, a avea în portofoliu cel mai redifuzat show de televiziune din istoria României poate fi și o pacoste. Fiecare scheci „În puii mei” a fost de atâtea ori în reluare încât pe ecran putea rula și textul, cu o bilă, ca la Karaoke, probabil că cei de acasă știau intonația, accentul.

Ei bine, unul dintre motivele pentru care am decis să accept o noua serie de show-uri este tocmai acesta. Alt motiv ar fi acela că „În puii mei” s-a anulat în plin succes, contrar uzanțelor românești de a stoarce un produs pâna nu mai rămâne nimic”, povesteste Mihai Bendeac legat de revenirea lui in televiziune.

MIHAI BENDEAC - IN PUII MEI ANTENA 1

MIHAI BENDEAC – IN PUII MEI
ANTENA 1

Actorul dezvăluie și ce va aduce nou “În puii mei”. 

“Noile episoade, pe care le filmez în această perioadă alături de o echipa de un profesionalism remarcabil, sunt diferite față de ceea ce ne-am obișnuit a întelege prin show de comedie românesc. De la abordarea într-o cheie cinematografică până la, efectiv, suprarealismul unor scene, distribuția vastă, cu actori din toate generațiile si grija echipei la detalii fac din acest show o producție cu care stai în picioare în fața unui străin. Personajele sunt o surpriză.

Nu aș vrea să intru în detalii. Ce este cert e faptul că „În puii mei 2015” nu este o „aceeași Mărie cu altă pălărie”. Ca să vă faceți o idee despre felul în care se lucrează, filmarea unei parodii după un film românesc vechi a presupus inclusiv utilizarea post-sincronului, pentru mai multă veridicitate.

Zeci de oameni lucrează ore în șir, zilnic, cu pasiune, pentru „În puii mei”. Uneori, câte 5-6 ore pentru 1-2 minute de material filmat. Măcar din acest punct de vedere, merită să vedeți premiera acestui show”, a mai adăugat Bendeac.

Antena 1 va difuza în acest an 4 ediții speciale ale show-ului “În puii mei”. Prima dintre ele va putea fi urmarită luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30.

MIHAI BENDEAC - IN PUII MEI - ANTENA 1 (3)

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending