Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Următorii 10 semifinaliști Românii au talent sunt gata să ne uimească LIVE, vineri, în cea de-a doua semifinală!

Published

on

Reclame

Următorii zece semifinaliști ai sezonului #7epic Românii au talent pregătesc zilele acestea momentele cu care vor face tot posibilul să cucerească juriul și publicul vineri, de la 20:30, în cel de-al doilea spectacol LIVE!

Anca și Lucca, Anka, Călin Mureșan, Don Elvis, Eva Timuș, George Aghinea, Lavinia Săteanu, OK World Wide, Silviu Roșu și Ștefan Florescu vor aduce pe scena talentului numere impresionante de magie, dans, acrobație, canto sau jonglerii cu mingea și vor lupta pentru un loc în marea finală.

SMILEY SI PAVEL BARTOS, ROMANII AU TALENT, PRO TV

 

Despre concurenții din a doua semifinală Românii au talent

 

Lucca și-a descoperit pasiunea pentru magie în urmă cu 20 de ani, pe când avea 19 ani, atunci când a cumpărat un truc de la un magazine de profil. Apoi și-a dat seama cât de frumoasă este această artă și a început să învețe despre ea și să facă spectacole. A devenit iluzionist profesionist în anul 2008. Anca și Lucca s-au cunoscut în 2011, iar până atunci Anca nu știa că magia există. Au început să lucreze împreună la propriul lor număr și au participat la campionate de magie cu el. Cei doi sunt soț și soție, dar sunt parteneri și pe scenă. Anca a făcut și dans sportiv de performanță de la 8 ani, obținând premii importante, iar Lucca este pasionat de muzică și cântă la chitară și voce.

 

De când era mică, Anka a descoperit că are talent, fiind atrasă de muzică deoarece mama ei era dirijor în corul bisericesc. Împreună, mergeau la slujbe și așa a început și ea să cânte. Locuiește în Italia, unde lucrează la florăria surorii ei. Părinții ei, cât timp au locuit în România, au fost florari, de aici și pasiunea ei pentru acest domeniu. În ceea ce privește muzica, talentul i-a fost recunoscut de foarte multe ori și a avut colaborări importante pe acest plan. Anka o admiră foarte mult pe Angela Gheorghiu, iar participarea la Românii au talent reprezintă pentru ea un pas înainte, o realizare pe plan profesional și o experiență din care are foarte multe de învățat.

 

Totul a început pentru Călin Mureșan când era în clasa a șasea. Atunci, cineva l-a îndrumat să facă o activitate extrașcolară, așa că a decis să înceapă dansul. Concurentul crede că orice om își caută acel loc numit acasă și deseori asta se reflect în pasiunea pe care o are și pe care o transmite. Pentru el, acasă este sala de dans, unde își petrece cel mai mult timp, dansul reprezentând lupta între viața pe care o are acum și cea pe care și-a dorit-o întotdeauna. Călin a participat de-a lungul timpului la mai multe olimpiade de coregrafie, reușind să obțină locuri pe podium, dar și la festivaluri retro.

 

Don Elvis este preot catolic și în același timp artist recunoscut pe plan mondial, unicul Catholic priest Elvis Impersonator din lume. Este originar din București, însă imediat după revoluție a plecat în Italia, unde a absolvit facultatea de Teologie. În prezent, își desfășoară activitatea atât ca preot, cât și ca artist în Avezzano, Italia. De-a lungul timpului, concurentul a lansat șase albume și, pe lângă muzică, este pasionat de înot, fotbal, snowboard și echitație.

 

La jumătatea clasei întâi, Eva Timuș a fost înscrisă de către părinții ei la Școala de muzică și, imediat după înscriere, a început să participle la concursuri la care a obținut doar primul loc. Până în acest moment, are 25 de trofee în palmares. Eva a fost și actriță, a jucat rolul principal într-un film turnat în Moscova și își dorește să devină un artist complex, lucrând neîncetat pentru acest vis. Totodată, una dintre cele mai mari dorințe ale sale este să ajungă în Statele Unite ale Americii, la Disney.

 

George Aghinea a moștenit talentul de la bunica lui, care cânta în tinerețe la diverse festivaluri. George este nepotul semifinalistului sezonului șase Românii au talent, Florin Zgăvârdici, căruia i-a urmărit evoluția în competiție. Pentru el, cel mai fericit moment a fost acela când a început să se ocupe serios de muzică. Atunci când a început să participe la concursuri și festivaluri de profil s-a simțit cu adevărat împlinit. Își dorește să fie apreciat pentru talentul lui și vrea să ajungă în Statele Unite ale Americii pentru a o cunoaște pe Jessie J, fiind un mare fan al său. De asemenea, George visează să devină un artist cunoscut pe marile scene ale lumii.

 

Lavinia Săteanu provine dintr-o familie de muzicieni, iar la 6 ani a început să studieze vioara. A făcut școala de muzică și liceul în Constanța și a continuat cu studii la Conservator și master în București. Încă din facultate, a cântat într-un cvartet și a participat la diverse evenimente, cel mai important fiind alături de chitaristul Steve Vai. În momentul de față, Lavinia colaborează cu trupele Spitalul de urgență și Sarmalele reci, cântă vocal, dansează și gătește foarte bine. Participarea la Românii au talent reprezintă încununarea carierei ei de până acum și totodată o rampă de lansare, fiind susținută de toată familia.

 

În acest sezon, Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru trupa OK World Wide. Cei cinci membri își doresc să reprezinte prin fiecare dans al lor ceea ce simt, o stare de bine. Grupul s-a înființat în anul 2002, iar băieții sunt autodidacți. De-a lungul timpului au dansat în România, Grecia, Italia, Germania, Abu Dhabi, Dubai, Doha, Marea Britanie și multe alte țări. Concurenții sunt încrezători în talentul lor și spun că atuul lor este acela că nu refuză nicio provocare. De asemenea, ei spun că nu există vreun act de entertaining pe care să nu-l poată realiza și că ceea ce au ei și nu au alții este diversitatea aptitudinilor: unul se învârte în cap, altul sare pe pereții sau trambulină, altul învârte bețe și săbii cu foc și altul dansează sau se dă peste cap pe bară.

 

Silviu Roșu cântă la pian din clasa întâi. A studiat acest instrument doar la școală, nu a luat vreodată lecții în particular, însă talentul există în familia sa: tatăl și fratele cântă la chitară, respectiv tobe. Silviu a participat la diverse concursuri de-a lungul timpului, iar cele mai fericite momente din viața lui au fost atunci când tatăl lui i-a cumpărat un pian și când s-a înscris la preselecțiile Românii au talent.

Advertisement

 

Ștefan Florescu a fost finalist în primul sezon Românii au talent și a revenit anul acesta pentru a demonstra că a evoluat. A început să facă jonglerii cu mingea în urmă cu opt ani și până atunci a jucat fotbal. După finala celui mai tare show de divertisment, Ștefan a participat la Campionatul mondial de Freestyle football, unde a obținut locul al treilea. De un an și jumătate face spectacole stradale prin lume și a ajuns aproape în toate capitalele din Europa, aceasta fiind sursa lui de venit.

 

Vineri, de la 20:30, românii sunt invitați să ia parte la un spectacol extraordinar și să-și susțină favoriții, care pot ajunge în marea finală Românii au talent și pot fi cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending