Connect with us

Spectacole

VIDEO Feli lanseaza „Cine iubeste si lasa”, un remake dupa slagarul Mariei Tanase

Published

on

Reclame

Feli lanseaza un remake dupa “Cine iubeste si lasa” in varianta rock dintr-o mare admiratie pentru cariera si muzica Mariei Tanase .

 “Maria Tanase este si va fi mereu iubirea vietii mele! Mereu am emotii cand vorbesc despre ea si ma poarta in alte lumi cand ii aud vocea si melodiile”, explica Feli.

 

Inaintea concertului de pe 18 mai de la Hard Rock Cafe, Feli marturiseste ca a crescut cu muzica populara in care vede mereu o sursa de inspiratie. “Imi doresc sa le ofer oamenilor sufletul si muzica mea. Asta am facut  de la prima piesa lansata si pana la aceste remake-uri. Prin aceste reinterpetari imi doresc sa fiu un liant intre tineri si folclorul romanesc. Se pare ca pana acum sunt pe drumul cel bun, avand in vedere ca primul remake de acest gen, “Constantine, Constantine”, a prins foarte bine chiar si in randul adolescentilor.”

 

Clipul piesei a fost filmat pe acoperisul celei mai inalte cladiri din Bucuresti si este disponibil aici:

 

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. In 2016, artista a fost nominalizata pentru a doua oara la MTV EMA, de data aceasta cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea sa a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”.

Ultimul single, „Timpul”, scris de Feli impreuna cu Vlad Popescu si Serban Cazan in studiourile HaHaHa Production, este de 5 luni in Top 10 pe radiourile din Romania.

 

Finaliștii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anuțați în cadrul celui mai mare eveniment media al verii RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending