Connect with us

Business

Atelierele ILBAH anunță parteneriatul cu GEMINI CAD Systems

Published

on

Începând cu luna noiembrie a acestui an, Atelierele ILBAH anunță semnarea acordului de parteneriat cu Gemini CAD Systems, furnizor global de tehnologie pentru industria de fashion. Acest parteneriat are ca scop creșterea nivelului de pregătire a specialistilor din domeniu cat și digitalizarea procesului de proiectare și implicit a dezvoltarii de produs din cadrul atelierelor de creație și productie vestimentară.

Prin acest parteneriat, cursanții Atelierele ILBAH vor avea acces nelimitat la produsele software Gemini CAD Systems dar și la alte instrumente si servicii digitale de ultimă generație. Unul dintre principalele obiective ale Gemini CAD Systems este sustinerea educației continue, motiv pentru care compania a lansat anul acesta un format nou de program educational sub denumirea GAIN, Gemini Academic Initiative, prin care se adresează membrilor comunității de educație publică sau privată din domeniu, oferindu-le acces nelimitat, 24/7, la tehnologie de producție de ultimă generație pe toata durata cursurilor sau activitatilor educationale in care sunt implicati.

Deoarece obiectivele Gemini CAD Systems se îmbină perfect cu misiunea Atelierele ILBAH, începând din acest an, Atelierele ILBAH va deveni una dintre primele școli care va introduce în programa cursului de Proiectare Vestimentara, Modulul de Proiectare Digitala a Tiparelor – Gemini CAD Pattern Design, devenind astfel Partener Educațional GAIN. Parteneriatul GAIN oferă acces cursantilor Atelierele ILBAH la cel mai înalt nivel de cunoștințe și instrumente educaționale furnizand astfel cunoștințe digitale avansate si formând viitorii specialiști pentru industria textilă.

„Parteneriatul dintre Atelierele ILBAH și Gemini CAD Systems vine firesc într-o perioadă în care viteza de lucru și eficiența sunt foarte importante atât pentru atelierele mari de productie cât și pentru atelierele mici de creație vestimentară. În momentul de față, realizarea digitală a tiparelor, simulările 3d ale creațiilor vestimentare și în general digitalizarea procesului de producție înseamnă viitorul.” Vlad ILIESCU, General Manager, Atelierele ILBAH.

În cadrul cursurilor Atelierele ILBAHstudenții vor beneficia de licențe software Gemini CAD Systems pentru aplicații cat si de accesul la platforme online, resurse digitale și  tehnologie cloud utilizate  , pentru designul, proiectarea și dezvoltarea de produs, Cine poate beneficia de Program? 

Toți Cursanții Atelierele ILBAH din cadrul cursurilor de fashion. Scopul acestui parteneriat este de a sprijini formarea continuă la cele mai înalte standarde Europene și de a ofei cursanților noștri cele mai bune platforme și module educaționale, pregătite pentru a forma spacialiști în domeniu.

Ne uitam catre viitor si stim deja ca el va fi digital intr-o masura uriasa. De aceea, suntem convinsi de responsabilitatea pe care companiile de tehnologie o au in a contribui la actul de educatie si formare al generatiilor de azi. Facilitand accesul la cele mai noi tehnologii digitale si oferind instrumentele de lucru necesare pentru un invatamant tehnic modern si conectat la standardele viitorului, ne asiguram ca transformarile pe care digitalizarea le aduce nu va lasa in urma pe nimeni. Ne bucura in mod deosebit acest parteneriat pentru ca, desi se incheie sub cupola unui program international, bucuria este mai mare cand poti contribui in propria ta comunitate.” – Janina ZAROJANU, Business Development Mnager, Gemini CAD Systems

Pentru mai multe informații despre cursurile din domeniul FASHION, organizate de Atelierele ILBAH, accesează: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-fashion/.

Foto: PR

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending