Connect with us

INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV cu dr. Paul Nassif despre sezonul 8 al show-ului Botched de la E!

Sezonul 8 din Botched continuă în premieră la E!, în fiecare duminică de la ora 22:00.

Published

on

Foto Credit: E!
Reclame

Botched, emisiunea-vedetă de la E! dedicată operațiilor estetice, a ajuns la sezonul cu numărul 8. Chirurgii plastici de renume mondial Terry Dubrow și Paul Nassif sar din nou în ajutorul pacienților, folosindu-și abilitățile pentru a remedia lucrurile aparent imposibil de reparat și corectând toate tipurile de erori ale chirurgiei plastice.  

Cu această ocazie, Radar de Media vă aduce în exclusivitate un interviu cu dr. Paul Nassif. Mai multe despre noile episoade, definirea frumuseții, trenduri în materie de operații estetice și altele descoperiți în continuare. 

Interviu realizat de Bianca Bujor (Editor Coordonator) pentru RADAR DE MEDIA

Ce aduce nou sezonul 8, având în vedere că este cel mai avansat de până acum ? 

Într-adevăr, până în prezent este cel mai avansat sezon. Avem, de asemenea, o amenajare diferită a cabinetului unde ne primim pacienții și o manieră nouă în care îi intervievăm. Atmosfera este mai primitoare, destinsă și mai distractivă. Personal, sunt mai relaxat și amuzant în acest sezon (râde). Veți putea urmări într-unul dintre episoade povestea unui caz extrem de dificil, dar și cea mai grozavă transformare a unui pacient din toată seria. Iar acestea sunt doar câteva dintre noutățile sezonului 8. 

Ce influență a avut noul sezon asupra carierelor voastre, dar și emoțional? Pentru că publicul a observat deja că fiecare pacient vine cu o poveste și cu o provocare. 

Cred că de fiecare dată te face să reflectezi și să empatizezi cu cei aflați în acele situații medicale. Când vezi prin câte trec atâția pacienți, iar dacă personal ești sănătos, te gândești cât de binecuvântat poți fi cu tot ceea ce ai. Pe de altă parte, experiența noastră ca și chirurgi continuă să se dezvolte tot mai mult. Atât eu, cât și dr. Dubrow avem o expertiză medicală din ce în ce mai bună.  

Ce anume v-a determinat să alegeți o carieră în medicină, în special pe nișa chirurgiei plastice? Puteți să ne împărtășiți povestea din spatele acestei alegeri? 

Advertisement

Mi-am dorit asta încă de la vârsta de 12 ani. Unchiul meu era doctor, iar eu mergem adesea la cabinetul său, îl vedeam cum lucrează și m-a inspirat să devin medic. Pe când aveam deja o specializare în reconstrucție facială, am văzut o serie de operații mai complexe și m-a atras foarte mult. Atunci mi-am spus că asta vreau să fac de acum încolo în carieră.  

Rețelele sociale și lumea vedetelor au impact semnificativ asupra definirii frumuseții și perfecțiunii. Cum influențează toate acestea cererea pacienților pentru operații estetice? 

Influencerii și celebritățile dictează foarte mult trendurile și din acest punct de vedere. Dacă ei aleg să-și facă unele modificări, atunci și publicul/urmăritorii vor să încerce. De exemplu, modificări la nivelul feței, prin eliminarea grăsimii din zona obrajilor.  

Când această intervenție este realizată cui nu are nevoie de ea, persoana nu va arăta mai bine, ci va avea un aspect mai îmbătrânit. Așadar, genul acesta de operație nu este pentru toată lumea. Dacă un star a apelat la unele intervenții, asta nu înseamnă că sunt potrivite și pentru ceilalți. Nu este cert că va arăta la fel de bine în cazul altor persoane.  

Botched are acea notă de divertisment, dar cel mai important, este un show educativ. Cum a schimbat emisiunea percepția oamenilor asupra procedurilor estetice? 

Cred că latura educativă este importantă, pentru că prezintă riscurile ce pot surveni în cazul unor operații. Într-un fel, spectatorilor li se motivează de ce să nu încerce unele intervenții. Totodată, prin prezentarea poveștilor diferiților pacienți, cei care se confruntă cu probleme asemănătoare văd că există o cale de rezolvare pentru complicațiile lor.  

Au devenit operațiile estetice un trend? Cât de periculos este să apelăm la acestea când nu avem nevoie? Când ar trebui să ne oprim? 

Mergem pe același principiu. Dacă, de pildă, cineva dorește un mic lifting facial sau modificări la nivelul nasului, s-ar putea să nu se vindece cum trebuie. Chiar dacă operația a decurs bine, când pacientul nu se vindecă în mod corespunzător, asta afectează ambele părți, inclusiv pe doctor. Persoana se va întoarce să repare problema din nou, doar să știe când să se oprească. Uneori, micile îmbunătăți ici și colo pot fi în regulă, însă nu trebuie să exagerăm cu acestea.  

Dacă totuși optăm pentru o intervenție estetică, la ce să fim atenți? Ne puteți împărtăși câteva sfaturi pentru pacienți? 

Este bine ca pacienții să fie realiști, să urmărească să obțină un look natural, să găsească un doctor bun și să se asigure că este specializat pe nișa chirurgiei plastice. Medicul să fie cunoscut, cu reputație și să stăpânească bine procedura pe care o dorește pacientul. Riscurile sunt minimizate dacă doctorul are o pregătire solidă.  

Cât de complicat este să luați deciziile potrivite în sala de operații? Am văzut de multe ori în emisiune că acestea survin pe loc, în funcție de caz.  

Asta se întâmplă aproape tot timpul în intervențiile pe care le fac. Unele lucruri pot merge pentru pacient, altele nu, de aceea trebuie să avem o judecată limpede. Ca medic, lucrând cu aceste cazuri tot mai complicate, îți rafinezi gândirea și obții rezultatele potrivite pentru diferiți pacienți.  

Advertisement

Ce sfat le-ați da celor care își doresc o carieră în domeniul chirurgiei plastice? 

Să învețe foarte mult, să fie specialiști buni, să țină cont de etică în munca lor și să facă intervențiile potrivite pentru pacienți.  

Ce ar trebui să facem pentru a avea o piele frumoasă? Ne puteți împărtăși câteva sfaturi? 

Dacă sunteți într-o țară unde puteți găsi produsele din gama NassifMD Skincare, pe care am dezvoltat-o, încercați-o pe aceea! (zâmbește) În altă ordine de idei, elemente ca Vitamina C, acidul hialuronic, hidratarea corespunzătoare, protecția solară adecvată, un somn de calitate și fără fumat.  

Un mesaj pentru fanii din România care urmăresc Botched la E! 

Dragă România, sper să vă bucurați de noul sezon din Botched și sunt sigur că o să vă placă la fel de mult ca și mie.  

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending