Connect with us

Life Style

Oliver lansează piesa “When wrong is right”

Published

on

Oliver s-a lansat solo în muzică și a lansat noul single “When wrong is right” interpretat în colaborare cu Trupa Atelier. Lucrul la această piesă a început încă din luna decembrie a anului trecut și s-a definitivat zilele trecute.

Este o piesă ce transmite multe emoții de la bucuria începutului unei frumoase relații de iubire până la tristețea despărțirii : “sper să meargă la sufletul celor ce au simțit și ei cândva tot ce am simțit și eu în ultima perioadă. Am scris textul în timp ce mă aflam la Londra în perioada sărbătorilor de iarnă și inglobează toate emoțiile acelei perioade” a declarat Oliver. Piesa a fost înregistrată alături de Mihaela Craioveanu și Alexandru Toma ce semnează muzica și textul. Deja Oliver a intrat din nou în studioul de înregistrări și lucrează la o nouă piesă pentru vara alături de echipa Macadam Art Music Studio. Colaborarea cu Trupa Atelier a început în cadrul școlii de canto a Crinei Mardare . ”Mulțumesc întregii trupe, mai ales Alexandrei Borona și lui Vlad Dulea pentru frumoasa colaborare avută în compunerea și interpretarea acestei piese. În curând vom avea un show împreună ce îmbină atât repertoriul Trupei Atelier cât și noi piese alături de mine” ne-a mai declarat Oliver.

Oliver a avut plăcerea să lucreze alături de Marius Bărăgan în realizarea pozelor folosite în promovarea noului single și cu Ada Bogoevici Soci în realizarea Art-Work-ului clipului postat pe Youtube.

Mai multe despre Oliver puteți afla de pe pagina oficială de Facebook : https://www.facebook.com/pages/OLIVEROfficial/152436411497974

Și puteți asculta și comenta piesa în continaure și așteptăm părerile voastre despre ea.

Credit Foto: Marius Bărăgan, arhiva personală

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending