Connect with us

A-Z NEWS

Tradiție record. Ștefan Bănică, susţine concertele de Crăciun la Sala Palatului!

Published

on

Reclame

Ștefan Bănică susține seria concertelor extraordinare de Crăciun pentru al 14-lea an consecutiv, o tradiție-record, fiind cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România. Spectacolele din acest an vor avea loc pe 11 și 12 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:30.

“În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulți spectatori din țară, nu doar din București, și chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradițional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc: de la copii, adolescenți și până la părinți și bunici! Ce poate fi mai frumos?! Aștept cu drag să ne revedem și în acest an la Sala Palatului, pe 11 și 12 decembrie, să creăm împreună o atmosferă de neuitat.” – a declarat Ștefan Bănică

Ștefan Bănică deține recorduri de neegalat în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susținut aproape 60 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producțiile Șefan Bănică surprind prin complexitate și spectaculozitate, devenind  de-a lungul celor 14 ani, modul tradițional al mai multor generații de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie și bucurie.

Concertul extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică este un eveniment de referință în peisajul muzical românesc. De la an la an, producțiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experiență nouă. Și în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații-surpriză, efectele speciale, lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant și energic.

Trăiește momente speciale și prețuiește valorile! Vino la Concertele extraordinare de Crăciun susținute de Ștefan Bănică, pe 11 și 12 decembrie, ora 19:30,  la Sala Palatului!

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
TV Divertisment Show20 de ore ago

Cel mai urmărit show de divertisment din România, Românii au talent, prima semifinală, diseară, la PRO TV

AUDIENȚE TV20 de ore ago

Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar

TV Divertisment Show20 de ore ago

Nume noi se alătura în prima Semifinală Romanii au Talent, astăzi, la PRO TV

Emisiuni2 zile ago

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Monden2 zile ago

Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”

Reality Show3 zile ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

AUDIENȚE TV3 zile ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

Podcast3 zile ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

Reality Show4 zile ago

Ultimii șapte concurenți încep o nouă săptămână, la Survivor All Stars: ”cât mai rămâne din competiție, trebuie să-mi arăt puterea”

Filme4 zile ago

31 de zile de vară: DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună

ENTERTAINMENT5 zile ago

Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending