Connect with us

AUDIENȚE TV

Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, lider de audiență

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, care a avut premiera aseară, la Antena 1, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Primul episod Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, a adunat în fața micilor ecrane 1.405.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 20.15.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării serialului (20.00 – 21.17) o audiență medie de 7,3 puncte de rating și o cotă de piață de 20,7%, urmată de Pro TV , cu 7,1 puncte de rating și 20,1% cota de piață și de DigiSport 1, cu 2,8 puncte de rating și  7,9% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 6,8 puncte de rating și o cotă de piață de 15%, urmată de Pro TV, cu 5,9 puncte de rating și 13,1% cota de piață și de Kanal D, cu 3,7 puncte de rating și     8,2% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6,4 puncte de rating și 13,8% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6,2 puncte de rating și 13,4% cota de piață, și Kanal D, cu 4,8 puncte de rating și 10,4% cota de piață.

Primul episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului a fost urmărit aseară de actorii și echipa de producție Liber ca pasărea cerului, alături de invitații lor, într-un club select din București. Într-o atmosferă relaxată și plină de bună dispoziție, Ștefan Bănică (Orlando), Marius Florea Vizante (Ducu Popescu), Cătălina Grama – Jojo (Stela, sora lui Ducu), Andreea Samson (Dora, soția lui Ducu), Laila Abdel Hafiz (Tatiana, prietenă cu Orlando, lucrează la un salon de masaj), Luminița Cercel (Roxy, fiica lui Ducu), regizorul Răzvan Săvescu, producătorii serialului, Ducu Ion și Cătălin Cățoiu, au urmărit împreună primul episod al celui mai nou serial marca Antena 1. S-a râs mult, s-a aplaudat, s-au povestit întâmplări de pe platourile de filmare, s-au acordat interviuri, s-a intrat în direct, s-au făcut fotografii. Alături de ei, la eveniment, s-au aflat Cristina Cioran, Amalia de la Neatza, Ramona Olaru, Ioana Blaj și Oana Moșneagu, Nuami Dinescu, Paul Ipate, Flavius Teodosiu și mulți alții.

Liber ca pasărea cerului, savuroasa comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Orlando Popârlan (Ștefan Bănică) și Ducu Popescu (Marius Florea Vizante), care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză, continuă duminica viitoare, la Antena 1, cu un nou episod.

 

Sursa:Kantar Media                       

Copyright:ARMADATA S.R.L.                       

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group               

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National                      

Perioada 21 aprilie 2019

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
TV Divertisment Show22 de ore ago

Cel mai urmărit show de divertisment din România, Românii au talent, prima semifinală, diseară, la PRO TV

AUDIENȚE TV22 de ore ago

Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar

TV Divertisment Show23 de ore ago

Nume noi se alătura în prima Semifinală Romanii au Talent, astăzi, la PRO TV

Emisiuni2 zile ago

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Monden2 zile ago

Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”

Reality Show3 zile ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

AUDIENȚE TV3 zile ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

Podcast3 zile ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

Reality Show4 zile ago

Ultimii șapte concurenți încep o nouă săptămână, la Survivor All Stars: ”cât mai rămâne din competiție, trebuie să-mi arăt puterea”

Filme4 zile ago

31 de zile de vară: DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună

ENTERTAINMENT6 zile ago

Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending