Connect with us

A-Z NEWS

Brighi, noua Christina Aguilera, descoperită de Matinalii 21 (video)

Published

on

Reclame

Brighi, tânăra de 23 de ani care a colaborat cu Snoop Dogg (Play me like a violin), a acceptat provocarea MATINALILOR 21 şi a cântat în această dimineaţă LIVE piesa Christinei Aguilera – Hurt.

Dinculescu, Dj Andi, Orlando şi Anca Maco au aplaudat-o minute în şir, impresionaţi de prestaţia ei live. “Am avut nişte emoţii îngrozitoare. Tremur şi acum!”, a mărturisit Brighi.

Cea mai nouă prezenţă din muzica românească pe care mizează Smiley şi care a impresionat ascultătorii Radio 21 se aude pe radio cu piesa „Ce te faci” feat Pacha Man.

Prezent în studioul Radio 21, Pacha Man s-a declarat încântat de colaborarea cu Brighi, pe care o consideră una din cele mai bune voci tinere ale Romaniei. „Cred că poţi reuşi in industria muzicală românească dacă ai talent, dacă ai voce, nu e nevoie să fii porno. Brighi e fresh şi are o super voce!”, a spus Pacha Man.

Dacă Brighi are în lucru un super proiect solo, Pacha Man lucrează cu Raku (recent au lansat un clip nou – So Strong) şi e deschis la orice colaborare interesantă – „Nu am limite când vine vorba de muzica de bună!


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending