Connect with us

A-Z NEWS

Grasu XXL a donat in „Fabrica Dementa” litiera motanului lui

Published

on

Campania „Fii dement! Ajută statul!” iniţiată de Orlando, Blaj şi Bubanu, matinalii de la Radio 21 continuă! Miercuri  dimineaţă în „Fabrica Dementă”, cei trei au aflat ce vrea Grasu XXL să doneze guvernanţilor.

„Am un motan pe care-l cheamă Costel şi a cărui unică activitate este să umple litiera cu nevoile lui. Aşa că m-am gândit să donez chiar acest obiect, altceva oricum nu mi-a mai rămas. Cred că acest cont în care statul aşteaptă donaţii de la oameni a fost creat pentru a-şi cumpăra ei ceva sau pentru a-şi mai ridica unul sau altul încă un nivel la o casă. Ne trebuie o revoluţie, asta ne trebuie”, i-a explicat pătimaş artistul lui Blaj.

După ce au obţinut donaţii pentru stat de la Cheloo, Connect-R, Tavi Colen şi de la rasu XXL, Orlando, Blaj şi Bubanu au decis că este cazul să-şi aducă şi ei aportul în această campanie. Realizatorii Radio 21 au jucat Monopoly pentru a vedea cât de greu este să gestionezi un buget, iar la final au ajuns la o concluzie: „Noi credem că îţi trebuie studii economice să joci acest joc şi ne imaginăm cât de competent trebuie să fii pentru a reuşi să conduci o ţară! Ne-am decis să donăm guvernului acest joc, dar banii îi păstrăm noi”, au declarat demenţii.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending