Connect with us

Analize

Sezonul şapte din Las Fierbinţi, premieră pe 11 martie, în fiecare miercuri şi joi la PRO TV. Ce audienţă a înregistrat serialul în 2014?

Published

on

Cel mai urmărit serial de comedie din România, care a doborât orice record de audiență, revine la PRO TV! Începând cu 11 martie, de la 21:30, gașca din Fierbinți va surprinde telespectatorii cu cele mai tari aventuri și amuzante povești, în fiecare miercuri și joi.

După șase sezoane de succes, Dragoș Buliga – regizorul serialului – promite telespectatorilor un sezon savuros în care personajele deja formate vor fi surprinse în situații cu totul și cu totul spectaculoase.

„Cine s-ar fi gândit acum cinci ani când ne-am apucat de pregătirea Las Fierbinți că vom filma șapte sezoane? Și iată că suntem aici, suntem fericiți că putem realiza episoade din ce în ce mai bune. Sezonul cu numărul șapte nu vine cu ceva diferit față de ce înseamnă Las Fierbinți, pentru că acolo nimic nu evoluează, lumea Las Fierbinți este sigilată complet în fața oricărui gen de progres, a oricărei interacțiuni cu exteriorul. Este o „rezervație naturală” cu aceleași personaje pe care lumea le îndrăgește și vrea să le vadă. În schimb, întâmplările prin care trec acestea sunt cu adevărat spectaculoase. Vă invit să vă bucurați de acest nou sezon la care s-a pus mult suflet de către toți cei implicați și vă promit că nu veți regreta nicio secundă!”, a declarat Dragoș Buliga.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani continuă să scrie istorie! Serialul cu 100% leadership de audiență în fiecare dintre cele 6 sezoane, revine în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

[sam id=”12″ codes=”true”]

Cifre de audienta pe urmatoarea pagina! 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2 3

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending