Connect with us

Life Style

O nouă prezentatoare la Ştirile PRO TV din sport

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Ramona Păun s-a alăturat echipei de prezentatori a Știrilor PRO TV din sport. După o lungă perioadă petrecută la stația PRO TV din Sibiu, în calitate de reporter și corespondent, Ramona a venit la București, unde a ocupat timp de șase ani pupitrul știrilor Sport.ro.

„fac ceea ce îmi place cu adevărat, într-o televiziune care te obligă să fii mai bun de la o zi la alta”

„E o realizare uriașă pentru mine și mă bucur pe deplin de ea. Sunt fericită că mi s-a dat șansa să prezint cel mai important jurnal sportiv din România. M-am obișnuit repede cu noua postură, asta pentru că sunt înconjurată de aceiași oameni cu care am lucrat în ultimii șapte ani în PRO TV. Fac ceea ce îmi place cu adevărat, într-o televiziune care te obligă să fii mai bun de la o zi la alta. Sper ca și telespectatorii să mă primească la fel de bine cum am primit eu vestea!”, a declarat Ramona.

Ramona a început să prezinte știrile sportive la matinalul Știrilor PRO TV, unde face o echipă de excepție cu colegii săi. Începând din acest weekend, telespectatorii o pot vedea și la jurnalul de seară al Știrilor PRO TV, unde va aduce noutățile din lumea sportului.

Ramona Paun

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending