Decizie: CNA a respins o propunere legislativă privind interzicerea publicităţii la jocurile de noroc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

CNA

Decizie: CNA a respins o propunere legislativă privind interzicerea publicităţii la jocurile de noroc

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a respins marţi, 24 mai, un proiect de modificarea şi completare a Legii 148/2000 şi a Legii Audiovizualului – privind interzicerea publicităţii la jocurile de noroc în audiovizual, informeaza Mediafax.

Published

on

Foto Credit: CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a respins marţi, 24 mai, un proiect de modificarea şi completare a Legii 148/2000 şi a Legii Audiovizualului – privind interzicerea publicităţii la jocurile de noroc în audiovizual, informeaza Mediafax

Membrii Consililului au analizat în cadrul şedinţei de marţi, 24 mai, o adresă primită de la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul care solicita „opinia motivată” a CNA privind „susţinerea sau respingerea inţiativei legislative” de modificare şi completare a Legii nr.148/2000-privind publicitatea şi a Legii nr.504/2002-Legea Audiovizualului.

Iniţiatorii, deputaţi PNL (Maria Grecea, Cristian Horia, Eleonora-Carmen Hărău, Ionuţ-Marian Stroe, Ioan Tămâian), au propus ca Legea 148/2000, privind publicitatea, să conţină un nou articol care ar fi interzis publicitatea la jocurile de noroc, cu excepţiile publicaţiilor de specialitate şi a spaţiilor în care se organizează aceste jocuri.

Astfel, noul articol ar fi avut următorul conţinut: „Publicitatea pentru pentru jocurile de noroc este permisă doar: a) În interiorul spaţiilor în care se organizează jocuri de noroc. b) În publicaţiile de specialitate din domeniul jocurilor de noroc”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending