Connect with us
Reclame

Oana Cuzino, doctor în științe medicale și cea care ne spune Ce se întâmplă, doctore la PRO TV, a lansat DOC.ro, platforma ce integrează toate informațiile utile de health & lifestyle, pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. Platforma funcționează ca o comunitate în care vizitatorii primesc răspunsuri la întrebările lor chiar de la experții DOC, medici primari cu experiență vastă în domeniu. 

„Sunt extrem de fericită că blogul oanacuzino.ro a avut un succes atât de mare și mă bucur enorm că am decis să încep acest proiect în urmă cu cinci ani. În tot acest timp, comunitatea online a crescut, s-a dezvoltat enorm. Pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor vizitatorilor, am decis că blogul nu mai era de ajuns. Era nevoie de o platformă complexă, care să poată fi explorată confortabil de toți vizitatorii și care să vină cu răspunsuri concrete de la unii dintre cei mai buni experții și experți din țară,” a declarat Oana Cuzino.

Proiectul pornește de la o comunitate activă pe Facebook de aproape 1 milion de fani și peste 500.000 de vizitatori unici lunari. În prima săptămână după lansarea oficială în mediul online, platforma a înregistrat peste 145.000 de vizitatori unici și un reach de 1.500.000 de persoane pe Facebook.

DOC.ro funcționează ca o platformă deschisă, în care vizitatorii pot găsi o varietate enormă de informații din domeniul health & lifestyle si, mai ales, pot pune întrebări și pot primi răspunsuri cât mai complexe, exclusive și personalizate din partea experților, chiar în secțiunea special dedicată. Astfel, este încurajată comunicarea cât mai complexă între vizitatorii DOC.ro și experți. Echipa DOC.ro este formată din medici și experți din diverse domenii, de la geriatrie și dermatologie, până la cardiologie și chiar oncologie.

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. magdalena

    8 mai 2021 at 19:01

    incer de o saptamana sa imi fac cont pe doc.ro si nu muerge

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending