GolinHarris București comunică pentru Salesianer Miettex - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

GolinHarris București comunică pentru Salesianer Miettex

Published

on

GolinHarris gestioneză activitatea de comunicare corporate a Salesianer Miettex în România. Cu aproape o sută de ani de experienţă la nivel internaţional, Salesianer Miettex este o companie specializată în închirierea, spălarea şi gestionarea articolelor textile de cea mai înaltă calitate.

Divizia Corporate a GolinHarris gestionează un portofoliu de clienți din domenii precum bancar, piețe de capital și brokeraj, B2B, FMCG, IT & C, energie, real estate.

„Prezenţa Salesianer Miettex pe piața din România reprezintă angajamentul nostru de a oferi cele mai bune soluţii personalizate de închiriere, spălare şi gestionare a articolelor textile, pentru toate industriile. Am găsit în GolinHarris un partener care ne înțelege business-ul, nevoile, misiunea şi standardele. Agenția are o expertiză puternică în comunicarea corporate și, din proiectele anterior derulate, am observat că strategiile pe care le dezvoltă obţin rezultate foarte bune, comunicarea susținând îndeaproape obiectivele de business”, declară Victor Ioane (foto), Managing Director CEE.

„GolinHarris are o expertiză vastă în comunicarea corporate, iar fiecare client este o oportunitate de a ne dezvolta, de a ne pune la dispoziție abilitățile și de a rezolva o nouă provocare. Am găsit în Salesianer Mettex mai mult decât un client, am găsit un partener deschis și ambițios, o companie care de peste 9 ani are un impact pozitiv în mediul de business românesc, fiind pregătită să îşi continue strategia şi investiţiile în România. GolinHarris va gestiona întreaga strategie de comunicare Salesianer Mettex, incluzând evenimente şi activităţi cu presa, atât la nivel central, cât şi local”, spune Monica Botez, Partner, GolinHarris.

Salesianer Miettex este o companie fondată în 1916 în Austria, care oferă servicii de închiriere textile pentru hoteluri şi restaurante, servicii complete de gestionare a textilelor în domeniul sanitar, servicii de realizare şi gestionare uniforme pentru industrie, servicii textile pentru spaţii sterile, pentru igiena grupurilor sanitare şi carpete lavabile de acces. În prezent, compania are filiale deschise în 7 ţări din Europa Centrală şi de Est: Austria, Cehia, Croaţia, România, Slovacia, Slovenia şi Ungaria şi peste 2.000 de angajaţi la nivel internaţional.

GolinHarris București este agenția ce funcționează după un model unic în România, în jurul a patru comunități: creatori, conectori, strategi și cataliști. Fiecare comunitate este specializată într-un anumit domeniu, pe care îl gestionează în strânsă legătură cu celelalte trei, în beneficiul clienților. De asemenea, agenția are propria divizie digitală, un departament dedicat numit The BridgeTM. Contul Salesianer Miettex va fi gestionat de o echipă formată din câte un membru al fiecărei comunități.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending